Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2019 15:06 - ЗА ХОРАТА И МИШКИТЕ
Автор: ahair Категория: Лични дневници   
Прочетен: 734 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Има най-различни хора. Едни са широко скроени, други не толкова, трети пък толкова непредвидими, че се чудиш от този свят ли са или от друго място. Хората, като по чудо приличат на най-различни животни! Има хора "лъвове", хора "вълци", много често- единаци, хора "котки", хора "волове" и най - различни други типове.
      Тук ще се спрем на един особен тип хора, хора "мишки" или "мишоци"! Те са най- разпространеният тип в момента. Какво е характерно за тях ли? То
ва, че храната е най- важното за тяхното съществуване, храната и питиетата. Мишоците са склонни да правят всичко за да си набавят необходимото, без оглед на това което ще сътворят. Крият се по всякакви дупки, съгласни са да се подчиняват не всеки и всичко, само накрая да се доберат до съответната "манджа"! Мишоците са гризачи и могат да изгризат всичко. Това се налага от факта, че зъбите им растат стремително и гризейки най-различни неща мишоците си ги изпилват, иначе има възможност да престанат да си отварят устите и да ядат каквото и да е! Но виж, мишоците си отварят добре устите, когато навлезеш в тяхната територия и недай си боже се почувстват застрашени,че ще им се отнеме сиренцето, кашкавалчето или друга, вкусна за тях хапка! Тогава те скимтят, цвърчат, хапят и ред други неща, само и само да не се загуби тяхното! За разлика от хората "волове" на тях не им се работи и често попадат в най-различни капани, предлагащи сиренце или още повече кашкавалче! Те не са великодушни като хората "лъвове", не са щедри като, хората "котки", а и как би могло, оцеляването на всяка цена е техния приоритет. Обикновено се събират на групи, за да са по - силни, но когато получат по-голяма плячка се бият яростно и помежду си! Храната преди всичко, това е тяхното верую! Хората "мишки" са най- разпространената популация на земята! Добре, че все още има достатъчно и от хората "котки"!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ahair
Категория: Поезия
Прочетен: 857623
Постинги: 688
Коментари: 240
Гласове: 1134
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930