Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2016 11:05 - УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА
Автор: ahair Категория: Тя и той   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
1



 „Действителността надминава всяка фантазия.“

Марк Твен

По действителен случай.

 

        Малката му ръка леко се плъзгаше по голия и гладък крак. Усещането беше невероятно за него. Никога преди това не беше изпитвал подобно нещо. Зрели, женски, нежни крака! Наслаждаваше се, въпреки, че не беше много наясно защо. Та той- Пепи, беше само на 5. В седмичната детска градина, в която го бяха дали родителите му имаше много забавления с връстниците му, много игри, но това,…това беше различно! Ръката му продължи да се движи ту по единия крак, ту по другия. От своя страна, притежателката на тези прекрасни крака- Мая, изпитваше невероятна възбуда, след няколко минутното преживяване, беше на крачка от върха и той дойде съвсем неочаквано, тъй като Пепи, се поувлече и без да иска докосна влажния триъгълник на бикините и. Експлозията беше колкото изненадваща, толкова и силна. Тялото и се разтресе от прииждащите вълни на удоволствие и Мая полетя. Полетя на крилете на първия и в живота истински оргазъм. С него си заминаха всички кошмари и страхове, които беше изпитала в горичката, там, където в родното и село я завлече жененият мъж- приятел на баща и. Там в ужаса на насилствения контакт, Мая изгуби девствеността си, а беше само на 16. На никого не разказа за това, опазил я бог, кой щеше да и повярва! 40 годишен мъж с 16 годишна, полу-дете, полу-жена! Сега вече 34 годишна, възпитателка в детска градина, тя за пръв път се почувства излекувана и преродена, от нежността и любовта, на една малка,  детска ръка!

            Пепи се постресна от реакцията на Мая, та нали тя го караше да прави това, но реши, че така трябва, за него всичко това беше ново, тайнствено и интересно. Имаше обаче и още нещо, което не му беше съвсем ясно. Някаква тръпка която караше тялото му да реагира по много странен начин, но Пепи възприемаше всичко геройски, та нали трябваше да бъде мъж! Мая посмъкна бялата си престилка надолу и тихичко прошепна: „Обичам те миличко!“- и излезе с леки стъпки от спалното помещение. Никой нищо не видя, децата спяха следобедния си сън и отстрани изглеждаха като малки котета.

             На следващия ден случката се повтори. След като децата заспаха, Мая отиде до леглото на Пепи, седна до него с гръб опрян на таблата, с изпънати крака и леко запретна престилката си. Пепи сякаш очакваше визитата и разтреперано започна да гали белите и нежни крака. Всичко от предния ден се повтори отново и приключи за около десетина минути, след което Пепи се почувства толкова добре, че не можа да заспи въобще. Нещата продължиха да се случват през цялата седмица, но дойде Събота на обед и майката на Пепи го взе в къщи за уикенда, такива бяха правилата.

            Почивните дни отминаха и в Понеделник със странна тръпка в сърцето, Пепи очакваше Мая с голите, бели крака, които имаха топла и толкова приятна на допир кожа. Мая не се появи този ден и на следващия също.  Беше напуснала детската градина по своя воля завинаги, но в Пепи от този ден нататък, остана едно усещане. Усещане за Жена, което го спохождаше през целия му по-нататъшен живот. Впоследствие, след като порасна и възмъжа се влюбваше в някои жени и беше много нежен с тях, но някак всички се сливаха в образа на Мая, с белите, гладки, прекрасни крака. Да, Пепи обичаше жените, той знаеше, че докато диша, ще ги обича! Жените от своя страна също знаеха това!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ahair
Категория: Поезия
Прочетен: 848763
Постинги: 686
Коментари: 240
Гласове: 1131
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031