Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2018 20:53 - ДА СЕ ЛЮБИШ С РЕПТИЛИЯ
Автор: ahair Категория: Тя и той   
Прочетен: 773 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Екстазът от сливането им, беше неописуем! Сякаш хиляди слънца се вляха в него и светлината и топлината им, го изпълниха с такава невероятна любов, че Мартин почти не можеше да диша! По-точно дишаше на пресекулки, като ковашки мях, който са задвижили прекалено бързо! От своя страна Милена летеше някъде високо, високо, на крилете на забравата и…
       -- За Бога Мило, какво става?! Защо очите са ти такива?!- Мартин беше ужасен. Очите на Милена имаха цепки вместо зеници, бяха станали жълто-зелени, като на котките и…това, той разбра доста по-късно, на рептилиите!

     Милена се сепна и постепенно очите ѝ, си възвърнаха нормалния, топло-кафяв цвят  с черни, кръгли зеници. Младият мъж възвърна самообладанието си, вече поуспокоен и си помисли, че нещо му се привижда. Мартин имаше „ясновидски“ способности, беше „сънуващ“- сънищата му се сбъдваха или предричаха нещо, но жената до него беше толкова…истинска! Може би му се е сторило, все пак.

      През нощта, той сънува странен сън. Любеше се с една прекрасна жена, която много приличаше на Милена, но изведнъж, жената се превърна в същество, което имаше люспи по тялото, кожата му беше зелена, а очите жълто-зелени с цепка, като при котките! Мартин искаше панически да избяга, но съществото му шепнеше: „Сега си само мой Любими! Ще бъде прекрасно, не се противи! Аз също съм твоя! Дай ми от твоята сила, аз ще ти дам от моята и ще бъде божествено!“ Младият мъж подскочи в леглото и се събуди, беше облян от студена пот и почти трепереше. Сърцето му блъскаше в ушите,  беше полудяло от необичайния сън!

       Още на същия ден той се свърза с няколко свои приятели и познати, които също като него „виждаха“ много неща. Някои от тях „виждаха“ енергиите, които излъчва тялото, във вид на избухващи светлинни цветове и протуберанси, други „виждаха“ човешкия организъм, като през цветен рентгенов апарат и много други неща! Мартин им показваше снимка на Милена и почти всички от тях казаха, независимо един от друг, че в тази жена се е настанило нещо чуждо, нещо змиевидно и необичайно! Мартин се прибра в къщи, седна на дивана в медитативна поза и отпрати гореща молба към всемира да му помогне в изясняването на този случай.

/Следва/




Гласувай:
4



1. kunkata - хм
04.04.2018 22:19
Почти истинско, т.е. зловещо.
цитирай
2. ahair - То си е почти истина
05.04.2018 11:15
Ами то си е почти истина, само имената на героите са сменени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ahair
Категория: Поезия
Прочетен: 854507
Постинги: 687
Коментари: 240
Гласове: 1132
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930