Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2017 12:08 - К*рвата която не можеш да имаш.
Автор: irina1988 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мъжете мразят леките жени, за тях те са нещо зло с което те изобщо не искат да се занимават, но ги пускат за по сеанс в спалнята си, докато уж търсят тази с която да се "обвържат". Отказах се да се опитвам да разбера защо болшинството от българските мъже си търсят точно този тип "трофеи", които гордо да показват пред другите тъпаци от групата с приятели. Така и не го разбрах до скоро мой уж приятел също търсеше правилната жена, докато чукаше метреси за по-лесно.
Излизаше с мен и още две момичета, които бяхме просто приятелки, за да разбере аджеба какво искат жените и как може да забие сериозно гадже.
Проблема беше, че той отказваше да ни чуе и упорито действаше по своя си начин, а той беше - всички жени се вълнуват от коли, пари и скъпи телефони.
И така в продължение на месеци, той си действаше по своя си метод... а ние приятелките му, които очевидно бяхме прекалено тъпи.. започнахме да си намираме мъже, с които да имаме сериозни връзки.
Това разбира се го хвърли в диво недоумение... как така? Той имаше пари, лошо възпитание и все още живееше с родителите си... нещо по което всяка нормална жена би трябвало да припада поне според него.
А ние тъпачките си намерихме мъже, които нямат нито пари, нито имоти, нито дявол.. че и едната даже се омъжи за приятеля си след много кратко време.
Това което последва беше брутално... този "мъж" се изпокара и с мен и с омъжената ми приятелка... изкара ни  по-долни и по-низсши и от боклук и очакваше да продължаваме да излизаме с него макар, че откровено ни беше лепнал етикет и клеймо просто защото го виждахме като "неблагонадежден екземпляр".
Чудехме се дали с всички жени се държи по подобен начин... и ако да то явно това беше причината да е сам и злобен... доказателството, че парите не могат да ти купят любов...
Нека всички балкански мъже да се замислят как се отнасят с жените до себе си и дали изобщо ги заслужават.... и защо жените в чужбина масово бягат при чужденци, а не избират българи.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: irina1988
Категория: Тя и той
Прочетен: 324172
Постинги: 84
Коментари: 360
Гласове: 685
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930