Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2017 23:47 - Гъбичките Кандида причинители на рак - Ракът не е наследствен
Автор: taniatsiolakidou Категория: Други   
Прочетен: 1135 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageРакът се развива от гъбичките Кандида

Числеността на тези, които са диагностицирани с рак и умират от него е невероятна до такава степен, че ракът е на прага да избута сърдечните заболявания като убиец номер едно в САЩ. Смята се, че около 1 на 3 души ще бъде диагностициран с някакъв вид рак, и последните данни показват, че ракът взема най-малко 576 691 души годишно, или близо 23% от всички смъртни случаи в САЩ.

Има много малко общи теми сред експертите, относно това какво причинява рак, освен очевидните избори на начин на живот като тютюнопушене и алкохол. Въпреки това, да се мисли, че ракът до голяма степен се причинява от едно нещо е малко прекалено опростено … или не е така? Оказва се, че може да не е толкова сложно.

Проста гъбична инфекция може да причини рак

Според Домашна медицинска енциклопедия, през 1963 г. около 50% от всички американци са страдали от „неразпозната“ системна гъбична инфекция. Тези инфекции могат да бъдат причинени от много различни фактори, които променят оптималното състояние на нашата чревна екология, най-вече антибиотици, противозачатъчни хапчета, прекомерна консумация на захар и преработени зърна, замърсяване с тежки метали, ксеноестрогени, алкохол, тютюнопушене и хроничен стрес. Тези фактори, в комбинация със силно дефицитни диети на активни ензими и пробиотици, прокарва път за намеса на най-разпространената гъбична инфекция,Кандида албиканс.

Но как гъбичен проблем като Кандида води до евентуална диагноза на рак?

Според д-р Робърт Йънг:

„Бактерии, дрожди / гъбички и плесени не са причина за раково състояние, но са резултат и доказателството, че клетките и тъканите биологично се превръщат от здравословно състояние в нездравословно състояние.“ Доктор Йънг умело отбелязва, че „по-киселинно състояние на тялото води до развитието на хронични инфекции на дрожди и гъбички и в крайна сметка раково състояние на клетките и тъканите.“

Допълнителна подкрепа на тази теория е разбирането, че дрожди като Кандида са анаеробни – което означава, че те генерират тяхната енергия в отсъствие на кислород. Веднъж, след като са в кръвния поток, те могат да се колонизират в определени области на тялото и драстично да намалят нивата на кислорода. Това кара местните клетки, да променят тяхната енергийна система, която е основана на кислород, до такава, която не използва кислород. Това е системата, използвана от раковите клетки, които не използват кислород, за да генерират своята енергия. Ото Варбург е спечелил Нобелова награда през 1931 г. заради информирането на света за това свойство на раковите клетки, и че кислородът е техен враг!

Било е доказано също така, че полезните бактерии в червата ръководят до 85 процента от имунната реакция, за освобождаване на противоракови витамини (като биотин, B-12, фолиева киселина и витамин К) от храните и дори да образуват съединението (натриев бутират), което кара раковите клетки да се самоунищожават. Полезните бактерии не работят добре, ако киселинността на червата се увеличава, и тяхната антиракова функция ще бъдат тежко увредена, ако имате системна Кандида инфекция.

Клиниката Майо също потвърждава, че ракът е гъбичка, може да бъде причинен от гъбички, или е придружен от късен етап на гъбични инфекции. Джон Хопкинс установява, че лекарството итраконазол, което често се използва за лечение на гъбички по ноктите, може също да блокира ангиогенезата, растежа на често наблюдавани нови кръвоносни съдове при рак, които позволяват случването на метастази (разпространение на рак върху целия организъм).

Знаейки тези истини, изненада ли е, че ракът е толкова необуздан? Колко хора познавате, които:

  • Приемат антибиотици (или всякакви други лекарства с рецепта)
  • Приемат противозачатъчни хапчета
  • Ядат неорганични пакетирани храни, богати на захари, консерванти, зърна (особено глутен) и нишесте (като картофи)
  • Имат метални зъбни пломби (амалгами) и са ваксинирани (изложени на живак)
  • Консумират храни и напитки от пластмасови съдове
  • Ежедневно притоплят храната си в микровълнова печка
  • Пият бира, вино или твърд алкохол редовно
  • Консумират кофеин на дневна база
  • Пушат цигари
  • Живеят с хронични стрес

Всяко едно от тези неща може да улесни свръхрастежа на Кандида, а в много случаи хората правят най-малко 2 или 3 от тези неща. Важно е да се отбележи, че системната Кандида инфекция не се решава бързо, така че скорошните промени в начина ви на живот, вероятно няма да са обърнали напълно проблема. Може да отнеме години промяна в начина на живот, като напълно се избягват гореизброените фактори (и още) и диета, богата на ензими и богати на пробиотици храни, за да се елиминира напълно Кандида

Ако искате да избегнете рака, няма съмнение, че най-малко трябва да се избегне свръхрастеж на Кандида. Вижте и Как да убием Кандида и да балансираме чревната флора.

Източник: http://www.naturalnews.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taniatsiolakidou
Категория: Забавление
Прочетен: 323641
Постинги: 36
Коментари: 48
Гласове: 111
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031