Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2012 17:37 - Синята Роза от Сириус
Автор: ahair Категория: Други   
Прочетен: 2277 Коментари: 1 Гласове:
2



Синята Роза от Сириус
image

     Сириус е най-ярката звезда в небето и е седалището на Бога за този сектор на галактиката. Сириус е известен на външния свят като "звезда Куче". Сириус е двойна звезда от съзвездието Голямо куче. Сириус А е по-ярка, отколкото Сириус Б. Сириус А е синьо-бяла звезда, която е 23 пъти по-ярка от нашето Слънце. Сириус Б е бяло джудже, което не се вижда с невъоръжено око. 

     В духовен смисъл, ние всички сме дошли от Сириус. Това е точката на произход, на нашите духовни тела, дом на най-дълбокото ниво на нашето същество. За всяка душа има Имение на Светлината на Сириус, това е нашата родина и  преди ние не сме го оставяли  много дълго време ... Ние  служим заедно с ангелите от Сириус на различни планети във Вселената и сме приели, да въведеме октавите на Мая, за да направим тази физическа Вселена истинско място за живот, да се слеят тази земя с Голямата Космическа Светлина. Ние сме оставили домовете си характерни с голямо великолепие и "Златен Век", който продължава на Сириус  цяла вечност. Отклонили сме се от еволюцията, за да изпълним духовната си мисия на Земята .


image


   
 Сириус е звездата на Синия Лъч на Бога. Това е лъч на Божественото Лидерство и Божествена Сила. Синята Роза на Сириус е духовен ред, който съществува за поддържане на Пламъка на Бог. Легиони от ангели от Сириус  правят образ на орел в небето, известен като "Синият Орел" от СириусВ духа на тези ангели се влива мощна космическа сила.В Братството на Синята Роза на Сириус влизат много Учители, Адепти, Войни и Работници на Светлината.

     На Сириус има зала с 24 Старейшини . Има Бял Огън от океана на Великото Централно Слънце, където е закотвено Възнесението на пламъка на Божествената Майка. След прост процес на съд, сгрешилата душа порадиизбора си да въплъти зло през всичките си превъплъщения в материята и отхвърлила това, за да се покае за делата си пред Бог Отец-майка, ще бъде реполяризирана от белия пламък на този свещен океан. Нейната енергия ще се върне преперсонифицирана на Великото Централно Слънце . Това е последният съд на душата, известна като втората смърт . Бялата светлина на океана e Светлина-Възнесение, тя прави душата Безсмъртна.

image

 

   Когато говорим за Бог звездата Сириус, ние говорим за един полет на съзнанието, където животът се ускорява до етерното съвършенство и октави на светлината отвъд най-високите честоти, които все още са в рамките на обхвата на това, което се нарича материя.  Surya/Сурия/ е космическо същество от Сириус, което се появява в митологията и религията на Индия, тъй както Слънцето и Бога Слънце.

   Сурия означава "блестящ" на санскрит. Гаятри мантрта е най-известната мантра, която ни помага да получим духовна връзка с Бога Сурия .Сурия работи в тясно сътрудничество със своя ученик Куско. Тези две божества са две точки от светлина, които се движат като едно - като Алфа и Омега в положителен / отрицателен поляритет .

     Можете също да поддържате лична връзка с Бога звездата Сириус чрез мантрата :

     "Аз съм Алфа и Омега в бял огънядро ​​на битието."                                                                    




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ahair - Ahair
10.01.2012 17:46
www.angel999.hit.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ahair
Категория: Поезия
Прочетен: 848722
Постинги: 686
Коментари: 240
Гласове: 1131
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031